CURSURI

Management forestier responsabil
21.01.2019
Perioada: 25-28 februarie 2019

Ca urmare a solicitărilor sectorului forestier din zona Coridorului Ecologic Apuseni – Carpații Meridionali, Asociația Zarand și Fauna & Flora International vă invită la o dezbatere profesională moderată, pe următoarele teme:

 

- Compensarea financiară a restricțiilor impuse pentru conservare
- Comunicarea (specificul sectorului forestier)
- Managementul forestier participativ
- Tehnici de monitorizare a faunei – dezbateri pe teren
- Asigurarea conectivității în habitate forestiere – dezbateri pe teren
 
Dezbaterea va fi organizată de Propark – Fundația pentru Arii protejate și se adresează în special responsabililor de fond forestier, certificare forestieră și management cinegetic.
 
Durata: 4 zile: 
Program ziua 1 : 10-18
Program ziua 2 : 9-17
Program ziua 3 : 9-17
Program ziua 4 : 9-14
 
Moderatori: Tiberiu Chiricheș (ProPark), Laura Istrate (Expert independent), Radu Melu (WWF) și Minel Pop (ACDB )
 
Perioada și locația cursului: 25-28 Februarie 2019, Pensiunea Ana Maria, Brad, jud. Hunedoara
 
Costurile de cazare, masă și transport sunt asigurate din proiectul LIFE Connect Carpathians (LIFE 12 NAT/UK/0001068). Cazarea participanților se face în camere twin.
 
Deoarece fondurile de care dispunem sunt limitate, vă rugăm să utilizați, pe cât posibil, același mijloc de transport cu alți colegi din zona dumneavoastră. Pentru a vă putea organiza în acest sens, vă vom comunica în timp util lista celor care se vor înscrie la acestă dezbatere.
 
Pentru decontarea transportului vă rugăm să aveți la începutul cursului biletele de transport (tren, autobuz) sau bonul fiscal de combustibil cu mențiunea Codului Unic de Inregistrare al Propark Fundația pentru Arii Protejate: 23925251. (Calculul pentru decontarea combustibilului este de 7,5 l combustibil / 100 km, distanta luata in calcul este cea de pe site-ul distanta.ro)
 
Recomandarea este să vă planificaţi sosirea în ziua evenimentului (25.01) cel târziu până la ora 9.30, iar plecarea cel mai devreme după ora 14.00 în a ultima zi a întâlnirii (28.01). Vă rugăm să fiți pregătiți și pentru o deplasare pe teren (inclusiv echipament pentru vreme ploioasă).
 
La aceasta dezbatere vom pune accent pe experiența și implicarea activă a participanților, având în vedere provocările cu care aceștia se confruntă. Vom include analize de studii de caz, exerciţii
interactive și aplicaţii practice.
 
Data limită pentru înscrieri este Joi, 14.02.2019.
 
Pentru înscriere vă rugăm să completaţi formularul accesând link-ul următor:
https://goo.gl/forms/AbY8O4tSR7TVtCpU2
 
 
Contact înscrieri şi informaţii:
Mara Bulea
Telefon: 0745 510 400
E-mail: mara.bulea@propark.ro

© PROPARK 2011 - 2019
Toate drepturile rezervate.

PhotoLife.ro