STIRI

ProPark Adventure 2018 -INFORMAȚIE DE PRES
31.08.2018

                                                          

ProPark Adventure – Un Concurs Unic de Aventură în Ariile Protejate!                                              

În perioada 31 august - 2 septembrie 2018, ProPark Fundaţia pentru Arii Protejate împreună cu Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT), cu sprijinul Parcului Național Retezat, Parcului Natural Grădiştea Muncelului-Cioclovina și Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului, organizează ProPark Adventure, ediția a IV-a,  singurul concurs de tip aventură din România.

Concursul are loc în judeţul Hunedoara cu posibilitatea intrării în județele învecinate, traseul nefiind impus, fiecare echipă fiind liberă să îşi aleagă ruta de la un punct de control la altul. Startul competiției a avut loc în data de 31 august 2018 la ora 07:30 iar timpul limită de sosire este 50 ore (2 septembrie 2018 ora 09:30).

În această ediție vor concura 19 de echipe mixte formate din patru persoane, minim una de sex feminin. Participarea la concurs înseamnă parcurgerea tuturor probelor de concurs de către toți membrii echipei, distanța maximă admisă între coechipieri fiind de maxim 100 de metri. Distanța între coechipieri poate fi măsurată în orice moment al cursei cu aplicația Time –it. (https://time-it.ro/2018/proparkadventure/).

ProPark Adventure este sprijinit de aproximativ 65 de voluntari care vor fi alături de participanți pe toată durata concursului, în cele 17 posturi de control în care participanții trebuie să ajungă și să treacă de probele speciale referitoare la fauna, flora, habitate, comunități locale și istorie.

Notă pentru editori:

Detalii concurs: - http://propark-adventure.ro/,

Clasament in timp real: https://time-it.ro/2018/proparkadventure/

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/proparkadventure/

© PROPARK 2011 - 2019
Toate drepturile rezervate.

PhotoLife.ro