STIRI

ProPark participa la AlpinFest 2019 cu un film despre natura
01.03.2019

În urma proiectului Road Trip 4 Nature, in parteneriat cu ProPark - Fundatia pentru Arii Protejate, a rezultat și un film documentar despre parcurile naționale americane și despre modul cum acestea sunt protejate. Filmul este realizat de Cosmin Dumitrache și Dan Dinu, iar la proiecție o să aveți ocazia să îi întâlniți și să discutați mai multe despre aventura lor.

 

Proiectie si Distributie

Filmul documentar va fi proiectat  in timpul Alpin Film Festival, in data de 1 martie, ora 19:00 la Cinema One Brașov (sala 1) , aflat în cadrul Coresi Shopping Resort.

 

Synopsis

Început în octombrie 2017, proiectul Road Trip 4 Nature și-a propus o călătorie atât prin unele dintre cele mai celebre parcuri naționale americane, cât și prin câteva rezervații mai mici, dar interesante, pentru a înțelege cum este protejată natura aici și ce avem noi de învățat de la cei care au inventat practic acest concept. Timp de 43 de zile, Dan și Cosmin au străbătut în lung și-n lat rezervațiile americane, în căutarea unor peisaje frumoase de fotografiat și a unor povești interesante de spus într-un film documentar. De la istoria tumultoasă a așezărilor din Smoky Mountains și până la mlaștinile din Congaree de pe coasta de est, de la uimitorul labirint din Badlands și până la celebrele canioane din sud-vestul american, de pe coasta Californiei și până în Yellowstone, primul parc național al lumii, povestea lor poate fi văzută acum la Brașov, în cadrul a două evenimente deosebite, parte din Alpin Film Festival.

 

Road Trip 4 Nature - Parcurile americane - trailer from Dan Dinu on Vimeo.

 

Despre Alpin Film Festival

ALPIN FILM FESTIVAL este primul festival de film și cultură montană din România, vă invită intr-o fascinantă călătorie, într-o lume țesută din visuri, peisaje care iți taie respirația, performanțe sportive, adrenalină și aventură. Anul acesta, la a IV-a editie are loc in Brasov intre 26 februarie si 2 martie.

Pentru mai multe informatii legate de evenimente consultati pagina oficiala de Facebook.

 

© PROPARK 2011 - 2019
Toate drepturile rezervate.

PhotoLife.ro