STIRI

Semne bune anul are!
17.01.2018

Braşov, oraş în mijlocul naturii!” proiect implementat în 2017 de Propark-Fundația pentru Arii Protejate, a fost premiat cu suma de 10.000 lei în cadrul unei ceremonii organizată la Miercurea Ciuc, in 16.01.2017, de către Fundația pentru Parteneriat și Mol România.

 Premiul “Arii Naturale Protejate 2017” recunoaște valoarea proiectului care a avut ca scop promovarea ariilor protejate din județul Brașov, prin diverse metode: filmul „Natura Brașovului” care prezintă ariile protejate din judeţul Brașov, ateliere de educație ecologică pentru copii şi evenimentul “Săptămâna Ariilor Protejate”. Acest premiu ne onorează dar ne și motivează în același timp să continuăm programul nostru de promovare a activităților desfăşurate în natură și activitățile de protecție a mediului .

Proiectul Braşov, oraş în mijlocul naturii!” a fost implementat în parteneriat cu Asociaţia Carpaterra, Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov, Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov Asociaţia pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului „Feed-Back” Braşov (ApIS PM „Feed-Back”), Parcul Național Piatra Craiului şi Asociaţia Culturală Fanzin.

În cadrul acestui eveniment s-a lansat și cea de-a 13-a ediție a programului Spații Verzi, dedicată organizațiilor neguvernamentale care vor putea depune, până la 15 februarie 2018, cereri de finanțare pentru proiecte de mediu.

1.      Mai multe detalii despre program pot fi găsite pe site-ul www.spatiiverzi.org.ro, www.molromania.ro, respectiv www.repf.ro

 

© PROPARK 2011 - 2019
Toate drepturile rezervate.

PhotoLife.ro