Ghidul participantului

QUO VADIS, ARIILE PROTEJATE?

„Conservarea naturii va deveni eficientă şi reală numai atunci când va face parte integrantă din filozofia şi comportamentul tuturor” (Stockholm, 5 – 16. VI. 1972)

 

 

ProPark Fundația pentru Arii Protejate vă invită la Gala Ariilor Protejate (GAP) – ediția a III-a, un eveniment de sărbătorire a celor care lucrează în domeniul protecției naturii, dar care ne oferă și posibilitatea de a dezbate probleme importante ale domeniului.

 

Tema centrală pentru ediția aceasta o constituie definirea unei strategii naționale a ariilor protejate din perspectiva celor implicați direct în managementul ariilor protejate și discutarea modalității în care firmele pot fi implicate activ în conservarea naturii. Bineînțeles, ca și în anii anteriori, la Gală vom sărbători realizări deosebite din arii protejate în anul 2017.

La eveniment sunt invitați administratorii ariilor protejate, reprezentanții Ministerului Mediului și Agenției pentru Arii Naturale Protejate, reprezentanți ai sectorului de afaceri, persoane politice, gestionari de resurse naturale și reprezentanți media.

 

Anul acesta pe lângă secțiunile de concurs propuse în fiecare an, împreună cu Asociația Rangerilor din România vom organiza și concursul Rangerul „Jos Pălăria” care va consta în probe practice desfășurate în timpul evenimentului Gala Ariilor Protejate.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului online până în data de 20 noiembrie 2017, iar confirmarea participării se va face până cel târziu pe data de 24 noiembrie 2017.*

Organizatorul va acoperi cheltuielile de cazare și de masă pentru persoanele care vor primi confirmarea de participare, iar participanții vor suporta propriile cheltuieli de transport.

 

Mai multe detalii, inclusiv agenda se găsesc în acest document, GHIDUL CELEI DE A III-A EDIȚII A GALEI ARIILOR PROTEJATE DIN ROMÂNIA.

infopack —>>> descarcă aici

 

Ediția din acest an este finanțată de Fundația Conservation CARPATHIA și JF Furnir, cărora le mulțumim pentru sprijin.

 

Pentru interactivitate, vă invităm să vizitați și pagina noastră de Facebook :

https://www.facebook.com/events/1988178278071159/

 

Vă așteptăm cu drag,

Echipa ProPark

 

 

GAP film

**Photocredit Dan Dinu

*Deoarece la Gala Ariilor Protejate avem un număr limitat de locuri, organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții astfel încât la eveniment să fie reprezentate cât mai multe organizații relevante din domeniu.