Locul de desfășurare

Locul de desfășurare 

ANA HOTELS SPORT

Valea Dragă, Poiana Brașov, Brașov, România

Tel: +40 268 407 330 Fax: +40 268 407 336

Web: http://www.anahotels.ro/sporthotel/

Evenimentul va avea loc in incinta Ana Hotels Sport, situat in Poiana Brasov, într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin.

Atat serviciile de cazare si masa cat si toate sesiunile de prezentari si grupuri de lucru vor avea loca în incinta acestui hotel. În afara agendei evenimentului, vă invităm să vă relaxați la piscina și sauna acestui hotel, toate aceste servicii fiind gratuite pentru participanți. Cazarea va fi repartizată în camere duble cu paturi twin, iar mesele vor fi servite sub forma unui buffet, având atât preparate pentru vegetarieni cât și pentru non-vegetarieni.

 

Cum ajung la Gala Ariilor Protejate 2017?

Cu autoturismul.

Da. Vei afla că încă nu avem autostradă spre Brașov. S-ar putea ca acest lucru să te încânte pentru că priveliștea de pe drum merită nu doar o viteză redusă, dar uneori chiar și 1-2 opriri. Dinspre București (sud) poți veni pe E60/DN1 până la Brașov, de unde vei urmări indicatoarele de Poiana Brașov. Poți vizita cu ocazia aceasta și centrul Brașovului. Din Pitești (sud-vest) poți urma drumul de Poiana Brașov (DN1E) din Râșnov, chiar pe lângă Cetatea medievală din Râșnov. Venind dinspre Sibiu (vest), pe E68, poți alege varianta prin Brașov, prezentată mai devreme, sau varianta prin Râșnov, dacă vei vira dreapta la Codlea (pe drumul județean foarte bun 112A) sau la Ghimbav (pe DN73B). De la Sighișoara (nord), vii pe DN13 până la Brașov.

 

Cu trenul.

Este foarte ușor de ajuns cu trenul la Brașov pentru că este în mijlocul României. Iar gara este în mijlocul orașului, foarte aproape de Centrul Civic. Din gară poți lua autobuzul nr. 4 (din 15 în 15 minute) 7 stații, până în Livada Poștei, iar apoi autobuzul nr. 20 (din oră în oră), 6 stații, până în Poiana Brașov. Acolo poți alege să mergi pe jos 500 de metri pe jos până la Hotel, sau să chemi un prieten să te ajute.

 

Cu avionul.

Nu știm dacă să ne bucurăm sau nu, dar Brașovul nu are nici aeroport național sau internațional. Așadar avionul va fi probabil ultima ta opțiune. Dar dacă vei alege să călătorești așa până la Sibiu sau București, cele mai apropiate aerogări internaționale, atunci de acolo poți alege varianta autobuz sau tren.