Am prelungit termenul pentru înscrierea la Gală !

Înscrierea proiectelor în cadrul competiției ”Gala Ariilor Protejate din România 2017” se prelungește cu încă 2 zile

Pentru că ne bucurăm să aflăm că mai sunt echipe de specialiști din arii protejate care mai vor să se înscrie la competițiile din cadrul Galei Ariilor Protejate 2017, prelungim termenul de înscriere a proiectelor până în data de 22 noiembrie 2017.

Dacă doriți să vă înscrieți acum, accesați pagina cu descrierea și formularul de înscriere aici.

Succes!

Fotografia postată de Propark-Fundatia pentru Arii Protejate.

 

Competiția ”Dezvoltare Ecoturism”

Ne place natura, ne dorim să avem experiențe în aer liber și ne dorim ca „pasul nostru” în acele zone minunate să nu lase urme vizibile. Ecoturismul nu este un concept la modă, ci un parteneriat pentru conservarea naturii și dezvoltarea turismului. Avem administrații de arii protejate care au înțeles acest lucru?
Hai să le vedem și să le apreciem! E musai ca cele mai bune proiecte ale acestor administrații să se înscrie în competiția pentru câștigarea secțiunii ”Dezvoltarea Ecoturismului” până în data de 20 noiembrie :

—- >>> http://bit.ly/ecoturism_GAP2017

Fotografia postată de Propark-Fundatia pentru Arii Protejate.

 

Dacă, în schimb, tu nu lucrezi în astfel de administrații, dar lucrezi totuși în instituții și organizații relevante pentru ariile protejate, îți sugerăm ca – în timp ce le aduci aminte lor să se înscrie în competiție – să te înscrii rapid la Gala Ariilor Protejate 2017, pentru a fi prezent în Poiana Brașov și pentru a-i aplauda, tot până în 20 noiembrie :

— >>> http://bit.ly/înscriere_GAP2017

 

Save the date !

Te invităm la Gala Ariilor Protejate din România, în perioada 4-6 decembrie 2017, la Ana Hotels Sportul, în Poiana Brașov.

Save the date ! 

Anul acesta introducem în eveniment 2 competiții noi (Rangerul ”Jos Pălăria” și ”Ca la noi la nimenea”). Dar îți vom pregăti și o sesiune surpriză în sala plenară, în a doua zi a Galei.