Cine ne sprijină financiar la Gală în 2017 ?

Ne bucurăm în organizarea acestei ediții de sprijinul financiar al JF FURNIR și al FUNDAȚIEI CONSERVATION CARPATHIA.

 

J.F. Furnir,  companie aparținând Grupului Frischeis Austria

 

Inaugurată în anul 2007, un actor important în producția de cherestea și furnir estetic, este dotată în fiecare zonă de producție cu instalații tehnice ultramoderne. Din recent inaugurata Cameră de Termotratare, prin utilizarea celor mai moderne metode, rezultă elemente din specii diferite, modificate termic, ce se transferă direct în producția de Lemn Profilat și Lemn pentru Terase.

http://www.jffurnir.com/ro

 

 

 

FUNDAȚIA CONSERVATION CARPATHIA (FCC)

 

a fost fondată în 2009, de către 12 filantropi și conservaționiști cu scopul de a opri tăierile ilegale de pădure, precum și pentru a conserva o suprafață mare a pădurilor din Carpați, sub forma unei zone complet protejate, pentru generațiile viitoare. Acest lucru se face prin cumpărarea terenurilor și cesionarea drepturilor de vânătoare, pentru protecția completă a tuturor elementelor naturale, din bani privați și publici. Intenția este că, în cele din
urmă, proprietatea terenurilor noastre să se întoarcă în domeniul public, în regim de protecție permanență sub forma unui parc național.

https://www.carpathia.org

 

 

 

FUNDAȚIA TEMPERATIO

 

 

Temperatio provine din limba latină și înseamnă „măsura potrivită”. Numele reflectă ideea fundamentală a Fundației și anume aceea că o lume sănătoasă poate fi numai un rezultat al echilibrului tuturor lucrurilor. Aceasta implica și realizarea faptului că atunci când măsura nu este respectată chiar și ceea ce este bun se poate transforma în ceva rău.

De aceea toate aplicațiile submise către Temperatio trebuiesc foarte bine cântărite.

http://temperatio.ch

 

 

 

 

Dintre sponsoriii Gala Ariilor Protejate, îi amintim și pe ZIPER SPORT și ASOCIAȚIA RANGERILOR DIN ROMÂNIA.

 

ZIPER SPORT
Reprezentanții unora dintre cele mai renumite branduri de materiale și echipamente pentru sporturile de iarnă, aparate, utilaje, dispozitive și mașini ce asigură buna desfășurare a activităților specifice sporturilor de iarnă dar oferim și consultanță turistico–sportivă.
http://www.zipersport.ro

 

ASOCIAȚIA RANGERILOR DIN ROMÂNIA
Organizația care îi reuneste pe cei implicați în protecția și conservarea patrimoniului natural al României. Dupa ce a colaborat la elaborarea legii ariilor protejate în toate versiunile ei, dupa ce a contribuit activ la recunoașterea și oficializarea profesiei de ranger, A.R.R. este în prezent dedicată în principal dezvoltării resurselor umane calificate și competente în administrarea ariilor protejate. Promovarea ariilor protejate prin imagine este cea de-a doua direcție importantă urmată de organizație.
http://www.ranger.ro/