Sesiunea surpriză

Sesiunea surpriză, din a doua zi a Galei, marți, 5 decembrie, ora 15:00, vă oferă alte discursuri motivaționale ce vor stimula și acestea, sperăm, o gândire constructivă pentru un nou an în slujba ariilor protejate.

Au acceptat invitația noastră de a fi speakeri pentru această sesiune :

 

ALLEN COLIBAN

 

 

 

Tatăl Runei, brașovean, șagunist, două facultăți terminate – Calculatoare și Marketing. Experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business și fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională și managementul performanței. I-a plăcut mereu să învățe, să experimenteze, să deschidă drumuri. A reprezentat cu mândrie România, atât ca sportiv (ski, sporturi de anduranță, curling) cât și ca profesionist, obținând performanțe în ambele domenii. „Am ales să mă implic în politică pentru a face din România țara pe care ne-o dorim cu toții.” În prezent, Allen este senator din partea USR și președintele Comisiei de Mediu de la Senat.

 

 

SORIN SFIRLOGEA

 

 

 

Inginer silvic cu 12 ani de experiență practică în fond forestier, cultura pădurilor, produse accesorii și informatică forestieră. Manager cu peste 20 de ani de experiență în project management, IT și consultanță de business. Lider al mai multor proiecte din diverse domenii și industrii, cu experiență în crearea și conducerea unor echipe de succes. Membru al Consiliului de Administrație al RNP din februarie 2016. Montaniard cu vechime și mountain biker începător.

 

 

ERIKA STANCIU

 

 

 

Erika are pregătire de silvicultor fiind absolventă a Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov. A lucrat la Administrația Parcului Național Retezat, prima administrație de parc național din România.
Din 2003 și-a continuat activitatea legată de conservarea naturii în cadrul WWF, Programul Dunăre-Carpați, Coaliția ONG Natura 2000, ProPark Fundația pentru Arii Protejate, inițiind primele programe de dezvoltare profesională în domeniul ariilor protejate. În perioada decembrie 2015 – ianuarie 2017 a deținut funcția de secretar de stat pe păduri în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

 

 

CRISTIAN CHINA-BIRTA

antreprenor, consultant, blogger

 

 

Peste 13.000 de articole scrise pe cristianchinabirta.ro. Implicat în sute de campanii pentru sute de branduri. Din calitatea de consultant, a organizat și implementat alte sute de campanii în social media, a susținut peste 50 de workshopuri despre social media și peste 100 de prezentări la diverse evenimente. Ca antreprenor, conduce Kooperativa 2.0 – Agenție iscusită de social media.

 

 

BERECZKY LEONARDO

 

 

 

Leo este președinte și fondator al Asociației pentru Conservarea Valorilor Naturii, județul Harghita și lider al proiectului de reabilitare a puilor de urși orfani sau abandonați. Este responsabil pentru implementarea unor acțiuni de conștientizare, acțiuni de capturare a urșilor și a activităților de reabilitare a puilor de urși orfani. Este membru în Grupul Național de Lucru pentru Conservarea Carnivorelor Mari. A contribuit activ la activitățile de cercetare a carnivorelor mari în România.